Welkom bij Notaris Wienen

Welkom op de website van notariskantoor Wienen, uw notaris in Pijnacker.
Het team van notaris Wienen helpt u graag met verschillende notariële diensten.

Maatregelen in verband met het Corona virus

Wegens de maatregelen welke door de Rijksoverheid zijn getroffen zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak!

Wij zijn bereikbaar:

09:15 tot 12:00 uur

en van 13:00 tot 16:30 uur

 

Buiten het feit dat wij telefonisch minder bereikbaar zijn hebben wij ook een aantal andere maatregelen getroffen. Deze vindt u via de knop hieronder!

Registergoed

Een nieuwe woning gekocht? Voor veel mensen is dit een spannend moment. Als u vragen heeft over de koopovereenkomst die u krijgt voorgelegd kunt u ons kantoor benaderen voor advies.

Familierecht

Onder familierecht valt onder meer afstamming, huwelijk en echtscheiding en de afwikkeling van een nalatenschap. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de vervolgpagina.

Rechtspersonen

Rechtspersonen zijn vooral verenigingen, stichtingen of naamloze en besloten vennootschappen (N.V.’s en B.V.’s). Klik voor meer informatie op onderstaande button.

De historie van ons kantoor

Pijnacker kent sinds de 19e eeuw haar eigen notaris.
In de jaren ’70 verhuisde het kantoor van notaris Bahnmüller vanaf de Westlaan het huidige pand aan de Stationsstraat. Tot 1998 kende het kantoor één notaris, mr. M.B.J. Kramers. Notaris Kramers heeft het gebouw in de jaren ’90 aangepast het haar kenmerkende blauwe kleur gegeven. In 1998 werd mr. J.D. Wienen benoemd op een nieuwe standplaats en hij oefende het beroep uit samen met mr. M.B.J. Kramers. Mr Kramers werd na zijn pensionering opgevolgd door de eerste (en tot nu toe enige) vrouwelijke notaris in Pijnacker, mevrouw mr. H.E.M. Feldmann. Na haar vertrek kent notariskantoor Wienen weer één notaris.

Lijst van notarissen in Pijnacker
notaris C.J. De Gidts (1882 – 1931)
notaris C. Plet (1932 – 1968)
notaris C. Bahnmüller (1968 – 1988)
notaris Mr. M.B.J. Kramers (1986-2005)
notaris Mr. H.E.M. Feldmann-Zeegers (2005-2009)
notaris Mr. J.D. Wienen (1998-heden)

Offerte

Heeft u een offerte nodig? Neem dan contact met ons op!

Nieuws

Wij houden u op de hoogte van notarieel nieuws.

Vragen

Heeft u een vraag?