Een nieuwe woning gekocht? Voor veel mensen is dit een spannend moment. Als u vragen heeft over de koopovereenkomst die u krijgt voorgelegd kunt u ons kantoor benaderen voor advies.

Rechtspersonen zijn vooral verenigingen, stichtingen of naamloze en besloten vennootschappen (N.V.’s en B.V.’s). Lees hier meer over op de vervolgpagina.

Onder personen- en familierecht valt onder meer afstamming, huwelijk en echtscheiding en andere zaken in verband met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de vervolgpagina.

Wilt u een nieuw bedrijfspand aankopen? Of uw bestaande bedrijfspand verkopen? Bij de aan- en verkoop van bedrijfspanden en glastuinbouwbedrijven zijn er zaken die om uw aandacht vragen. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal BTW-kwesties; bijzondere vrijstellingen voor de overdrachtsbelasting. Daarnaast bestaan er regelingen tussen verkoper en koper, mocht de verkoper een deel van zijn of haar bezit in eigendom houden.

Naast het opstellen van overdrachts- en hypotheekakten kan de notaris u ook van dienst zijn bij het vastleggen van bijzondere regelingen aangaande uw woning, of een andere onroerende zaak, zoals vestiging erfdienstbaarheden of voorkeursrecht van koop. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de vervolgpagina

Heeft u een vraag?

Neemt u gerust contact met ons op !